Presentations 2001

 

6.10 pm
Laura Hasler, James Witt, Hannah Drewett (30 minutes)
Wild Beasts

6.40 pm
Hannah Strange, Tom Riley (20 minutes)
Killing for Company: Dennis Nilsen, DV8 and Lacan

7.0 pm
Alex Hendry, Anna Burrells, Max Myers, Charlie Catrall (40 minutes)
Charlie's Mince: a Jungian Exploration of the Psyche and the Textual World

7.40 pm
Ben Rubery, Catherine Hutchings (20 minutes)
The Father and Masculinity

8 pm
Alex Johnson (15 minutes)
Small Town Murder: a Jungian analysis of Fargo

8.15 pm
Michael Joyce (15 minutes)
A Lacanian Reading of Italo Calvino's Invisible Cities

8.30 pm
Inge Forster, Faye Parker, Laura Campbell, Joel Sinclaire (40 minutes)
Monsters of the Mind: a Jungian Analysis of Mary Shelley's Frankenstein and Gaston Leroux's Phantom of the Opera

9.10 pm
Shlomit Koppelman, Charlotte Allen, Lisa Poh, Anna Furniss (40 minutes)
American Beauty: Lack(an) and Desire in the American Dream

9.50 pm
Aidan Taub, Naomi Martin, Alex Gibbons, Caroline Lovell (40 minutes)
The Wonderful World of Disney

Rules and dates

The presentations will take place in the Large Lecture Theatre on the first floor of the Arts Building.

The rehearsal is on Monday 26th at 6.00 pm. Everyone should be there to make sure the equipment works, and they know how to work it. I have arranged for a technician to be there too.

The performances will be on Wednesday 28th March at 6.00 pm: see the timetable above. I have arranged for a technician to be there at least to begin with in case of malfunctions.

Anyone who is unable to be there on the night and to perform, for whatever reason, will in substitution produce a 2,500 word essay on the relationship between any theory or theories of the mind and any work or works of literature. To be handed in at the same time as the Theories assessed essay: by Friday of the first week of next term.

Any problems with any of this, please get in touch.

 

 

index